avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am o întrebare, fratele meu care sta cu mama mea dar ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am o întrebare, fratele meu care sta cu mama mea dar nu are adresa ...

Am o întrebare fratele meu care sta cu mama mea dar nu are adresa la domiciliul ei poate și eu nu pot. Având adresa la domiciliul soțului. Țin sa menționez ca santem moștenitori în urma succesiuni făcute după decesul tatălui. Dacă el nu o îngrijește este recalcitrant și alcolic cu internări la spitalul de psihiatrie. Ce pot face ca ma amenință prin telefon și nu îmi mai da voie sa ma duc pe la ea. Ii cheltuie bani de pensie și alte venituri. Țin sa menționez ca mama are și un certificat de încadrare în grad de handicap grav cu diagnostic de demență. Ce pot face și unde ma pot adresa. Politia nu a făcut nimic de câte ori am chemat-o. Din contra mi sa spus ca nu mai am ce cauta acolo ca nu am adresa la mama mea dar nici fratele nu are adresa pe buletin la ea. Aștept un răspuns unde trebuie sa ma adresez și ce demersuri sa fac. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Mantescu , utilizator 07:42, 19 Septembrie 2024
Va adresati oficial in SCRIS (nu verbal), la DGASPC - persoane varstnice, si la Primaria unde domiciliaza mama.
Actionati cat mai urgent.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mulțumesc pt răspuns

Dapix a scris:

Va adresati oficial in SCRIS (nu verbal), la DGASPC - persoane varstnice, si la Primaria unde domiciliaza mama.

Cineva îmi spunea ca ma pot adresa autorități tutelare la adresa de domiciliu unde are adresa mama mea și eu. Ca să depun o sesizare despre problema mamei mele și cu problemele pe care le creează fratele meu care are probleme cu alcoolul și cu internări la psihiatrie.

Mantescu a scris:

Mulțumesc pt răspuns

Dapix a scris:

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs cititi cu atentie ce vi se raspunde prin comentarii'?
Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2024
Dapix, utilizator
Dvs ce vreti de fapt, sa aveți grija de mama sau ce?
Politia nu se baga pt ca spre deosebire de dvs, desi niciunul nu aveti acolo domiciliul în acte, fratele locuiește acolo, dvs, nu. Chiar , de ce ati chemat politia?
Mergeti la dgaspc și semnalați problema ca în casa e un bătrân bolnav care se pare ca nu e îngrijit. Se va face ancheta sociala.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2024
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Internarea nevoluntara a unui alcoolic diana_mm27 diana_mm27 Buna ziua! Ma intereseaza care sunt conditiile unei internari nevoluntare a unui alcoolic, respectiv tata, intrucat acesta nu este deacord sa mearga benevol la ... (vezi toată discuția)
Articolul 305 cp articolul 314 cp missipuffi missipuffi Am incheiat in 1998 un contract de vanzare cumparare cu parintii mei,prin care imi vand imobil si pamant intravilan in valoare de 7 mil. lei,din care am platit ... (vezi toată discuția)
Cum sa scap de o escroaca Nelica Nelica am o problema incredibila. Mama mea este bolnava diagnosticata cu dementa mixta si are gradul II de handicap. Boala este pe fondul consumului de alcool. ... (vezi toată discuția)