avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,am depus la primăria municipiului din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,am depus la primăria municipiului din orasul in care locuiesc ...

Buna ziua,am depus la Primaria Mun.din orasul in care locuiesc o sesizare cu privire la o constructie care depaseste limita de proprietate conf.Art.612 din Codul civil ,(orice derogare de la distanţa minimă se poate face prin acordul părţilor exprimat printr-un înscris autentic)in luna iunie 2024.Nu am primit nici un raspuns pana acum cu toate ca in termen de 30 zile trebuia sa primesc.Am pus eu o intrebare la Primarie referitor la problema mea,si mi s-a raspuns ca trebuie sa caut un martor care sa vie in instanta.Nu inteleg de ce trebuie sa mai caut eu martori daca ei trebuiau sa mearga la fata locului si sa constate lipsa autorizatiei de contructie si depasirea limitei de proprietate.Va multumesc .Astept sfaturi din partea d-stra.

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! am un teren si vreau sa costruiesc o casa ce distanta ... viccata viccata Buna ziua ! am un teren si vreau sa costruiesc o casa ce distanta trebuie sa las fata de vecini fara acordul lor (vezi toată discuția)
Distanta legala dintre hotar si o costructie noua michelutu michelutu Buna ziua ! Am si eu o problema cu vecinul meu ,care in urma cu 4 ani a plantat o vie inalta de 5 m, si la o vecinatate de hotarul meu de numai 20 cm cu o ... (vezi toată discuția)
Interpretare cod civil art. 612 distanţa minimă în construcţii adina2012 adina2012 ART. 612 Distanţa minimă în construcţii: Orice construcţii, lucrări sau plantaţii se pot face de către proprietarul fondului numai cu ... (vezi toată discuția)