avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... buna ziua. doresc sa ma casatoresc cu o fata din China ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

buna ziua. doresc sa ma casatoresc cu o fata din China si sa ...

buna ziua. doresc sa ma casatoresc cu o fata din china si sa ne stabilim in austria. as vrea sa fiu informat daca se poate unde ar fi cel mai bine sa ma casatoresc cu ea, in china,in romania sau in austria. momentan sunt in romania dar in cel mai scurt timp voi incepe munca in austria. in romania cam cat dureaza procesul de cand ajunge si pana ne putem casatori si procesul de a obtine viza de sedere pe termen lung cu care o sa poata calatori cu mine in UE?Daca aveti informatii despre casatoria in austria si despre cat de usor sau dificil se obtine viza pentru chinezi sa ajunga in austria, inclusiv informatii cam cat timp dureaza procesul de la sosirea mea in china si pana ce vom fi casatoriti (informativ in cazut in care e mai recomandat sa ma casatoresc in china) va-s fi foarte recunoscator.Am pus aceasta intrebare si 3 variante(tari) pe care eu le am in calcul pentru incheierea casatoriei. mentionez ca ea are 2 copii de 4 si 12 ani va rog sa luati in calcul plecarea celor 3 din china deodata spre europa. va multumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 19 Septembrie 2024
gamenti, utilizator

Alte discuții în legătură

Cetatean turc cu carte de rezidenta in romania ContSters326116 ContSters326116 Buna seara,am si eu 2 intrebari daca poate cineva sa imi raspunda.sunt cetatean turc,cu carte de rezidenta pentru membru de familie in romania si as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean american andreea333s andreea333s Buna ! Eu si prietenul meu vrem sa ne casatorim in Romania.El este cetatean american si viza o are expirata de 5 luni.Poate intra in Ro cu viza expirata?Eu ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean non ue carmarial carmarial buna ziua, sunt cetatean roman si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean non ue (pakistanez). as vrea sa stiu daca in urma casatoriei va obtine niste drepturi ... (vezi toată discuția)