avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Validare comitet executiv la judecatorie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Validare comitet executiv la judecatorie

Va rog frumos sa imi spuneti daca noua componenta a CEX-ului are vreo valoare pana vine decizia de Investire de la judecatorie?
AGA a mandatat un nou CEX, s-au depus actele la Judecatorie pentru a se lua act de noua componenta insa nu stim daca pana la proces/pronuntarea sentintei, comitetul executiv are drept de semnatura respectiv poate sa isi intre in atributii.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Reziliere contract administrator al asociatiei de proprietari Alexio2018 Alexio2018 Buna ziua. Cum putem rezilia contractul cu un Administrator al Asociatiei de Proprietari care considera nula notificarea noastra de reziliere adoptata prin ... (vezi toată discuția)
Demisie presedinte.buna ziua.cu multumiri anticipate....asi dori niste sfaturi despre ... roxiteo roxiteo Buna ziua.Cu multumiri anticipate....asi dori niste sfaturi despre ce am de facut mai departe.Timp de un an am indeplinit functia de Presedinte de ... (vezi toată discuția)
Adunare generala ong Adumitroaie.s Adumitroaie.s Buna ziua, presedintele ONG-ului din care fac parte, aduce la cunostinta printr-o adresa destinata conducerii, decizia sa de a demisiona din functia de ... (vezi toată discuția)