avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Trebuie sa declar in E_transport si sa emit cod UIT?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Trebuie sa declar in E_transport si sa emit cod UIT?

Buna ziua,
Eu persoana juridica, vand mazare frac (bun cu risc fiscal ridicat) unei persoane fizice. Trebuie sa declar in E_transport si sa emit cod UIT?

Multumesc,
Ultima modificare: Vineri, 20 Septembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

E-transport b2c mustkinga mustkinga O persoana juridica (SRL), platitoare de TVA, vinde tamplarie pvc in Romania unei persoane fizice germane. Marfa este pusa la dispozitia clientului in ... (vezi toată discuția)
Pana la urma, e nevoie de firma pentru a gazduii? TopKenzo TopKenzo Salutare, nu am gasit ABSOLUT nicaieri pe internet cineva care sa spuna clar daca estr nevoie de firma pentru a vinde servicii de gazduire si resell. Nu am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, comercializam produse (bauturi de orez, soia, ovaz ... Adina.balan Adina.balan Buna ziua, comercializam produse (bauturi de orez, soia, ovaz ; drink-uri, milkshake-uri si bauturi Starbucks), cu incadrarile NC 22029911; 22029915; ... (vezi toată discuția)