Salutare, nu am gasit ABSOLUT nicaieri pe internet cineva care sa spuna clar daca estr nevoie de firma pentru a vinde servicii de gazduire si resell.
Nu am auzit de absolut nici un site ce gazduieste sa fi fost inchis pentru ca nu are firma.
In plus am favut o reclamatie anpc catre un site ce gazduieste fara firma (inca 3 persoane au facut) acum jumatate de am, nimic, site-ul nu a fost inchis.
Cunosc extrem de multe siteuri ce vand servicii de gazduire ce ruleaza de cativa ani buni si nu au firma (da, ofera facturi si chestii)
Intrebare: e nevoie de firma pentru a vinde servicii de gazduire / domenii?
salut!
1. sunt curios cum ofera cineva factura daca nu are firma. factura se emite doar de catre o persoana juridica.
2. nu e necesar sa aveti firma pentru multe domenii de activitate, cata vreme clientii nu va pretind documente pe care le poate genera doar o firma. doar ca e mult mai complicat sa va declarati veniturile la fisc. si, bineinteles, nu aveti cheltuieli deductibile.
sa nu uit! atentie la diftongi
Pai, doar emitr factura, scrie pe ea ce ai cumparat, numele site-ului de gazduire si cat ai cheltuit in total, am o alta intrebare:
Cam cat de mult venit ar fi nevoie ca ANPC sa ia masuri? O aproximatie va rog.
1. Reiterez: o persoana fizica nu emite facturi, Pentru aceasta e necesar ca sa obtii in prealabil un cod unic de identificare de la ANAF. In lipsa lui, o astfel de "factura" este doar un imprimat pe care cineva a scris niste lucruri. Cititi codul fiscal/ legea contabilitatii.
2. Nu stiu ca ANPC sa ia masuri de la o suma in sus. De obicei, ANPC reactioneaza la reclamatii.
Firma gazduire
vladublue
Salutare , as dori si eu sa aflu daca este neaparat nevoie de o firma pentru niste servicii gazduire online , am servere personale acasa si internet Buisness ... (vezi toată discuția)
Cont suspendat abuziv?
ellada
Nu am ales cel mai subiectiv titlu insa in momentul asta chiar nu mi-a venit nimic altceva in minte.
Vreau sa expun si eu o problema intampinata recent cu o ... (vezi toată discuția)