avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua ! Vă rog di suflet să mă lămuriți și ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua ! Vă rog di suflet să mă lămuriți și pe mine ...

Bună ziua ! Vă rog di suflet să mă lămuriți și pe mine de ce trebuie să fac transcrierea certificatului de căsătorie cu cetățean italian in registrul de stare civilă român,la fostul meu domiciliu ,când eu nu mai am nimic în România,nu mai am locuință ,nu mai locuiesc nici copiii mei in România. Suntem stabiliți definitiv in Italia,sunt căsătorită, cetățenie,loc de muncă ,avem casa noastră și toate drepturile in Italia. Eu mă voi întoarce în România doar ca turist uneori și pentru a-mi depune cererea de pensie lunile următoare ,pentru anii lucrați și trasferirea pensiei in Italia. Nu doresc de a mă reîntoarce să locuiesc, locul meu este acum in Italia alaturi de soțul meu italian si copiii mei. Nu vad de ce să mi se eliberat un certificat de căsătorie românesc când eu sunt înregistrată în Italia,oare doar pentru că am menținut și cetățenia română,nu mi se pare corect ?! Mulțumesc mult pentru răspuns și cu mult respect vă salut călduros și vă urez mult bine !

Alte discuții în legătură

Transcrierea documentelor in romania ftclaudia@yahoo.it ftclaudia@yahoo.it Buna ziua, sunt cetatean cu dubla cetatenie (roman-italian) fost casatorita in Italia cu cetatean italian in 2001 iar acum in posesul sentintei definitiva de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare obligatorie in românia a copilului de cetatenie italiana 1katerine 1katerine Am o fetița de 5 luni născută in Italia si care are cetatenie italiana (tatăl italian). As dori sa merg cu fetița in România, are carte de ... (vezi toată discuția)
Dobandire cetatenie italiana mihaichi mihaichi Mama mea a facut 11 ani de cand locuieste legal in Italia si doreste sa ia cetatenia italiana. Eu, in calitate de fiu major, pot dobandi la randul meu ... (vezi toată discuția)