avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, in urma cu doua saptamani mi-a fost ridicat ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, in urma cu doua saptamani mi-a fost ridicat autovehicolul ...

Buna ziua, in urma cu doua saptamani mi-a fost ridicat autovehicolul din parcarea blocului care nu este administrata de ADP, nu este in schema parcarilor si am raspunsul A.D.P sect 6 care nu administreaza parcari pe acel teren. In uma raspunsului la somatie mi s-a spus ca apartine domeniului public conform Directiei generale si planificare teritoriala Arhitect sef. Acel teren a fost atribuit prin decizie inregistrata la primarie in 1971, pentru constructia blocului si a facut parte din proiect. Nu stiu cui sa ma adresez pentru ca nu mai exista cartea tehnica a blocului care face aceasta dovada si nici cadastru nu avem la bloc. Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Acoperis loc de parcare george106 george106 Detin un loc de parcare proprietate personala (cadastru) langa bloc, in loc special amenajat si delimitat. As dori construirea unui acoperis de protectie ... (vezi toată discuția)
Refuz de atribuire loc de parcare tinaa tinaa buna seara . va rog sa ma ajutati sa inteleg de ce mi s-a refuzat dreptul unui loc de parcare la domiciliul actual si sa ma indrumati catre cine sa ma ... (vezi toată discuția)
Drept parcare pe spatiul public din fata complexului rezidential DanutCaragata DanutCaragata Buna ziua, Locuiesc intr-un ansamblu rezidential format din 4 blocuri. Pe trotuarul din fata, au fost rezervate locuri de parcare de catre cativa dintre ... (vezi toată discuția)