avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acoperis loc de parcare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acoperis loc de parcare

Detin un loc de parcare proprietate personala (cadastru) langa bloc, in loc special amenajat si delimitat. As dori construirea unui acoperis de protectie pentru raze UV, grindina, etc. pe acest loc de parcare cu structura metalica.
Ar fi posibil acest lucru?
Ultima modificare: Duminică, 14 Iunie 2020
george106, utilizator
Cel mai recent răspuns: iacobbogdan , utilizator 10:57, 13 Iulie 2021
desigur. solicitati certificat de urbanism si autorizatie de construire. pentru constructii simple ca aceasta, exista o formula simplificata
Doar cu obtinerea autorizatiilor necesare si cu acordul institutiei care a inchiriat(a.d.p etc)Daca sunteti din Bucuresti nu este posibil daca sunteti dintr-un orășel de provincie poate reușiți.
Fiind vorba despre loc parcare situat pe domeniul public,obligatoriu orice modificare necesita parcurgerea procedurii de realizare proiect tehnic,autorizatie de constructie ,certificat de urbanism
Va multumesc! Asa cum am specificat, nu este inchiriat de la Adp si este in Bucuresti. O sa ma interesez pentru demersurile necesare obtinerii certificatului de urbanism.
Ultima modificare: Luni, 15 Iunie 2020
george106, utilizator
Salut,

Ai reusit sa construiesti acoperisul?
Si eu sunt in aceeasi situatie, detin un loc de parcare proprietate personala langa bloc si doresc sa-l acopar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea impune un numar de locuri de parcare pentru un bloc nou? gabrielrico27 gabrielrico27 Cand se construieste un nou bloc, dezvoltatorul este obligat sa aiba si nu numar de locuri de parcare aferente blocului, conform legii? Cel care a construit ... (vezi toată discuția)
Cu acoperisul peste gard mircea10 mircea10 Buna ziua, Am urmatoarea problema legata de o casa de vacanta pe care o detin intr-un orasel de provincie. Un vecin a inceput sa construiasca o casa ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism & autorizatie de construire mirceatomovici mirceatomovici Lucrez la o firma de productie publicitara si am de scos certificate de urbanism & autorizatii de construire pentru diverse locatii din Bucuresti si provincie, ... (vezi toată discuția)