avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara.Cum se calculeaza pensia de invaliditate ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara.Cum se calculeaza pensia de invaliditate gradul 2, ...

Buna seara.Cum se calculeaza pensia de invaliditate gradul 2, am optat pentru pilonul 2 si daca se depuncteaza.Sunt pensionata pe invaliditate cu 28 iunie 2024, nu am primit decizia de recalculare si nici pensia in cont pana la aceasta data.Decizia de pensionare este din 22 august 2024 dar din aceasta nu reiese modul de calcul, am cerut foaia de calcul si mi s.a spus ca o voi primi in 45 zile lucratoare, am solicitat si stagiul de cotizare,am 34 ani de munca efectivi, nu sunt convinsa de faptul ca s.a facut corect calculul pensiei.Este bine sa consult un expert in calculul pensiei si apoi daca sunt greseli sa merg la avocat? Va multumesc mult pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Am 34 ani si 4 luni de stagiu complect de cotizare , iar 46 ani ... Bibi29 Bibi29 Am 34 ani si 4 luni de stagiu complect de cotizare , iar 46 ani si 7 luni si 22 zile de stagiu total de cotizare realizat. Numar total de puncte realizat este ... (vezi toată discuția)
Iesire la pensie elena1966 elena1966 buna ziua!Am si eu o intrebare la d.voastra sunt nascuta in 1966,luna iunie,ziua 17 am fost angajata din anul 1985 luna noiembrie pana in anul 2005 luna ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate-schimbari de grad ContSters377905 ContSters377905 Mentionez ca am fost pensionata in 26.06.2001 la varsta de 42ani, 6luni si 4 zile in gradul 2 de invaliditate cu o vechime in munca de 20 ani,6 luni,15 zile.In ... (vezi toată discuția)