avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara eu am indemnizație de handicap cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara eu am indemnizație de handicap cu însoțitor permanent ...

Bună seara eu am indemnizație de handicap cu însoțitor permanent și pensie de invaliditate tot permanent ,întrebarea mea e următoarea, mai poate vreodată sa ma cheme la comisie sa îmi schimbe gradu sau pot sa stau liniștit ca numai ma cheamă și iau toată viata
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 06:52, 23 Septembrie 2024
Decizie permanentă de încadrare într-un grad de handicap sau de invaliditate, nu-i și irevocabilă sau definitivă.

Se mai fac revizuiri aleatorii ale dosarelor vechi, sau dacă vă reclamă cineva la comisie invocând anumite motive vă cheamă la reevaluare.
O decizie medicală chiar cu termen permanent, nu-i bătută în cuie.
Ultima modificare: Luni, 23 Septembrie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat handicap ContSters424636 ContSters424636 buna ziua,verisorului meu i s-a acordat certificat de handicap grad accentuat primi 3 ani la chemat din an in an ,dupa 3 ani i s-a dat handicap accentuat ... (vezi toată discuția)
Schimbare de incadrare in grad de invaliditate burgheauam burgheauam buna ziua,sotul a fost 2 ani incadrat in gradul 1 de invaliditate cu indemnizatia de insotitor pe cuponul de pensis, si incadrat in gradu 1 grav inhandicap ... (vezi toată discuția)
Reevaluarea gradului de handicap fara studiul documentelor grisa56 grisa56 buna ziua, In urma evaluarii la comisia de expertiza medicala, in anul 2010 s-a hotarat sa-mi dea certificat de handicap gradul accentuat permanent. In ... (vezi toată discuția)