avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. La noi in bloc acum 2 ani a decedat dnul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. La noi in bloc acum 2 ani a decedat dnul administrator.S-a ...

Buna ziua. La noi in bloc acum 2 ani a decedat dnul administrator.S-a facut o adunare generala si s-a hotarat ca fiul dansului sa ramana administrator ca era din bloc si stia ce faca tatal lui. Pe mine m-a pus presedinte verbal si un cenzor ca sa ajutam asociatia de moment.Precizez ca nu am contract si nici nu am incasat vreun salariu.Zilele trcute in urma unor sesizari legate de o locatara ca are mizerie extrema in casa, au venit de la politia locala sa facem o intalnire, presedintele, administratorul, cenzorul si dansii sa verifice actele asociatiei si sa vada ce pot face cu acea vecina. Eu am spus din capul locului ca nu pot participa din cauza serviciului si au zis sa ii fac o imputernicire administratorului. E obligatoriu acea imputernicire si sunt pasibila de o eventuala amenda daca nu exista o baza legala adica nu am contract?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 13:57, 23 Septembrie 2024
Ar fi bine sa va faceti timp sa participati la intalnire.
Totusi, in aceasta perioada de 2 ani, ati fi avut timp sa va cautati un administrator cu studii de administrator ,sau sa-i cereti actualului sa faca studiile respective si sa obtina atestatu de la Primarie - cititi prev. l 196/2018).
Cu dvs, ca presedine, nu cred ca ar fi vre-o problema, doar sa aveti stipulat in ultima AG ca ati fost alesin functia de presedinte, cu/fara remuneratie...
Deci, repet, ar fi bine sa treceti de acest "hop", dupa care sa va puneti in ordine functiile la asociatie.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. la noi in bloc acum 2 ani a decedat dnul administrator.s-a ... georgianafoele2024 georgianafoele2024 Buna ziua. La noi in bloc acum 2 ani a decedat dnul administrator.S-a facut o adunare generala si s-a hotarat ca fiul dansului sa ramana administrator ca era ... (vezi toată discuția)
Buna seara. la noi in bloc acum 2 ani a decedat dnul administrator.s-a ... georgianafoele2024 georgianafoele2024 Buna seara. La noi in bloc acum 2 ani a decedat dnul administrator.S-a facut o adunare generala si s-a hotarat ca fiul dansului sa ramana administrator ca era ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari mbunghez mbunghez Buna ziua, Referitor la sedinta de la asociatia de proprietari, am inteles ca, daca nu se prezinta, in prima faza, jum plus 1 din totalul locatarilor, sedinta ... (vezi toată discuția)