avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna ziua ,am trimis in data de 17.11.2023 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna ziua ,am trimis in data de 17.11.2023 ...

buna ziua , (editat) am trimis in data de 17.11.2023 documente pentru eliberarea unei adeverinte pentru casa de pensii cu sporurile de la Romtelecom ,am lucrat din 1986 pana in 2003.nu am primit nimic,am un nr.de telefon la care sun si mi se spune ca mai dureaza,dar de la un timp nu mai raspund nici la telefon.ma puteti ajuta va rog.
Ultima modificare: Luni, 23 Septembrie 2024
VladP, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:14, 23 Septembrie 2024
Unde ati trimis acea cerere?
LA ADEVERINTE ORANGE ROMANIA .AM AVUT UN NR DE TELEFON 0214005158 DAT DE O FOSTA COLEGA,MI-AU RASPUNS,AM TRIMIS DOCUMENTELE PE CARE MI LE-AU CERUT SI ASTEPT.AM SUNAT DE CATEVA ORI LA EI SI MI-A RASPUNS O DOAMNA CA SUNT CAM AGLOMERATI SI SA MAI SUN,DAR ACUM NU MAI RASPUND.INTRA UN ROBOT SI SUNA MEREU
Depuneti o sesizare la ITM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de vechime romtelecom. bună ziua, am și eu o întrebare : vreau să obțin o adeverință ... Doinaho Doinaho Bună ziua, Am și eu o întrebare : Vreau să obțin o adeverință de vechime cu toate sporurile pentru dosarul de pensie de la angajatorul ... (vezi toată discuția)
Arhiva romtelecom Martin Ioan Martin Ioan Buna ziua!Cum as putea afla unde se afla arhiva Romtelecom,pentru cei care au desfasurat activitatea in jud Alba.Multumesc! (vezi toată discuția)
Buna ziua am lucrat la ics alimentara hunedoara .actele s au ... DORCAR DORCAR Buna ziua Am lucrat la ICS Alimentara Hunedoara .Actele s au trimis la Arhivare documente Târgoviște.am solicitat o adeverință cu veniturile pe aceasta ... (vezi toată discuția)