Contestație la executare cu solicitarea de întoarcere a popririi efectuate nelegal de către ANAF, la 10 ani după intervenția prescripției. Hotărâre definitivă în favoarea mea! După redactarea hotărârii este obligatoriu să mă adresez unui executor sau pot solicita direct la ANAF punerea în practică a hotărârii instanței, respectiv întoarcerea sumei plătite, solicitată ilegal de către ANAF? Dacă mă adresez unui executor, ANAF va fi obligată să plătească taxele aferente? Trebuie să mă adresez din nou instanței? Vă mulțumesc!
Buna ziua, daca Anaf nu se conformeaza de buna voie hotararii trebuie sa apelati la un executor. Un avocat va poate indruma in toate aceste proceduri urmand sa va recuperati toate cheltuielile cu executarea silita.
Buna ziua, daca Anaf nu se conformeaza de buna voie hotararii trebuie sa apelati la un executor. Un avocat va poate indruma in toate aceste proceduri urmand sa va recuperati toate cheltuielile cu executarea silita.
Problema este sa puteti gasi un executor dispus sa execute ANAF-ul.
Foarte multi executori nu vor sa se puna de rau cu ANAF, si refuza clientii creditori.
Sa nu va surprinda daca unii executori o sa va refuze.