avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Bună seara ,as dori și eu dacă ma poate ajuta ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Bună seara ,as dori și eu dacă ma poate ajuta cineva cu niște ...

Bună seara ,as dori și eu dacă ma poate ajuta cineva cu niște informații va rog ca să știu de unde putem începe. Deci soțul mea a închiriat un spațiu și la amenajat ca să facă o frizerie, dar încă suntem la început și nu știm ce acte trebuie sa facem ca să deschidem acest PFA , ce acte sunt necesare ? Și unde trebuie sa mergem pentru ele ? Cu ce trebuie sa începem ,căci am auzit păreri de peste tot și suntem tare pierduți în birocrație să zicem . Va mulțumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 23:23, 23 Septembrie 2024
Buna ziua, aveti nevoie de o forma juridica pfa, srl, etc., ce trebuie constituita si inregistrata la ONRC, apoi avize. Pentru demersuri si o consiliere concreta adaptata nevoilor dvs., puteti solicita consultanta unui avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare frizerie cyp80myr cyp80myr Am 32 de ani si as dori sa deschid o frizerie,dar nu am calificare.Se poate?Am spatiul meu si pentru ca nu am calificare ,as dori sa inchiriez scaune.Daca se ... (vezi toată discuția)
Doua pfa cu acelasi obiect de activitate cu puncte de lucru in aceiasi incapere euroloser euroloser Buna ziua Fiul meu a inchiriat un spatiu de aprox. 20 mp. si a deschis un punct de lucru cu activitate frizerie. Pentru ca valoarea chiriei este ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare pfa coafor-frizerie adina_adina adina_adina Buna ziua,va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva lamuriri.De cateva zile am deschis un pfa coafor-frizerie ,am obtinut certificatul de inregistrare de la ... (vezi toată discuția)