avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua!Locuiesc intr-un condominiu cu 4 nivele ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua!Locuiesc intr-un condominiu cu 4 nivele fiecare nivel ...

Bună ziua!Locuiesc intr-un condominiu cu 4 nivele fiecare nivel având câte un apartament cu întrare separata neavând părți comune decât terenul aflat în indiviziune,acoperisul și fațada.Prin apartamentul meu aflat la parter trec doua tevi de apa îngropate în perete care alimentează etajul 1 și mansarda.In trecut trecea o singura teava care alimenta cu apa etajul 1 și mansarda neexistând contorizare apa fiind platita la paușal.Intrebarea mea este urmatoarea: este normal ca aceste tevi sa traverseze proprietatea mea fără acordul meu și sa-mi creeze disconfort? (Condens,umezeala în perete etc).Am fost inundat de doua ori și exista riscul ca tevile sa se spargă.Nelocuind permanent în acel apartament (zona de munte,apartament de vacanta) sunt expus la inundații și distrugeri masive).Exista posibilitatea ca cele doua tevi sa fie mutate în exterior dar vecinii mei refuza pe motiv ca pot îngheța tevile iar în casa la mine nu îngheață.Care este soluția?

Alte discuții în legătură

Bună seara. acum câteva zile țeava principala de apa care ... adimoscaty adimoscaty bună seara. acum câteva zile țeava principala de apa care alimentează coloana a cedat în dreptul apartamentului meu,pe ghena. vecina de sub mine spune ... (vezi toată discuția)
Contorizare separata apa parter LucianMarian84 LucianMarian84 Buna ziua , stau intr-un bloc cu 4 etaje , o singura scara la parter. Din 10 Familii multe nu vor sa se contorizeze separat la apa (le vin zilnic copii , ... (vezi toată discuția)
Responsabilitate pentru partile comune, in bloc fara asociatie de proprietari pcman pcman Bună seara, Am următoarea întrebare: c[b]ine este responsabil pentru administrarea și întreținerea părților comune într-un bloc fără asociație de ... (vezi toată discuția)