avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. La rubrica Comunicare cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. La rubrica Comunicare cu publicul/"întrebări frecvente" ...

Bună ziua. La rubrica "Comunicare cu publicul/întrebări frecvente" din contul CNPP, apare și întrebarea: "Cum se calculează punctajul în situația persoanelor care au aderat la un fond de pensii administrat privat?". Sunt interesat despre ce pilon al unui fond administrat privat este vorba? Pilonul II, pilonul III, ambele? Eu am cotizat și cotizez în continuare chiar dacă sunt la pensie, la pilonul III. Mă calific? Ce avantaje ar fi în ceea ce privește punctajul lunar? De ce anume aș putea beneficia? Mulțumesc.
Ultima modificare: Marți, 24 Septembrie 2024
Nicolae62, utilizator

Alte discuții în legătură

Pensie privata pikii12 pikii12 buna ziua.am pensie privata obligatorie si pensie facultativa pilonul2...care dintre cele doua pensii o afecteaza pe cea de la stat?eu o sa ies la pensie cam ... (vezi toată discuția)
Pensie privata - pensie de stat bogdan76vlad bogdan76vlad Am 37 ani si incepand cu varsta de 32 ani am fost obligat sa fac o pensie privata. De mai poate trece de la pensia privata doar la cea de stat ( toti banii sa ... (vezi toată discuția)
Pensia privatã waly_1 waly_1 Am aderat în termenul legal la un fond de pensii pilonul III la o anumită bancă. Ulterior am fost informat de banca respectivă că sunt deja înscris cu ... (vezi toată discuția)