avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Am varsta de 61 ani si si 5 luni, cotizez ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Am varsta de 61 ani si si 5 luni, cotizez neintrerupt ...

Buna ziua,
Am varsta de 61 ani si si 5 luni, cotizez ne intrerup la fondul de pensii de 41 ani, inca lucrez si cotizez. Dca depun dosarul pt pensionare ma afecteaza cu ceva la pensie, avand in vedere ca nu am 65 ani inpliniti ? Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am varsta de 61 ani si si 5 luni, cotizez ne intrerup ... Gabimarin1990 Gabimarin1990 Buna ziua, Am varsta de 61 ani si si 5 luni, cotizez ne intrerup la fondul de pensii de 41 ani, inca lucrez si cotizez. Dca depun dosarul pt pensionare ma ... (vezi toată discuția)
La ce data pot iesi la pensie toader1954 toader1954 La ce data pot iesi la pensie in conditiile date nascut in data de 17-11-1954 cotizatie 42 ani , din care grupa a 2 de munca 17 ani si 5 luni cu procentaj de ... (vezi toată discuția)
Pot iesi la pensie? ContSters205948 ContSters205948 am 30 ani,8 luni,29 zile,din care 10 ani grupa 1, si 11 ani si 6 luni in grupa 2,total 37 ani cind pot beneficia de pensie anticipata. (vezi toată discuția)