avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, am pensie privata la NN, plătită din ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, am pensie privata la NN, plătită din 2022, vreau sa ...

Buna ziua,am pensie privata la NN,plătită din 2022,vreau sa înceteze și să mi retrag banii pentru că nu mi mai permit plata ....nu mai am contractul sa vad în ce condiții pot face asta ...va rog,lămurire.Multumedc anticipat.
Cel mai recent răspuns: furtunaoana , utilizator 18:33, 24 Septembrie 2024
Teoretic sumele de bani depuse nu pot fi retrase înainte ca dvs să împliniți 60 de ani.
Va spun eu conditia contractuala.
Banii se pot scoate doar cand impliniti varsta legala de pensionare.

Nici nu puteti renunta la contributia la pilonul 2.
Este obligatorie contributia si la pilonul 2.
Ultima modificare: Marți, 24 Septembrie 2024
Dapix, utilizator
La ce pensie va referiti,? Pilonul 2 sau 3 ?
La 3 ati contribuit prea puțin, nu prea luati nimic, sunați la un consultant și vedeți.
La pilonul 3....

gi-jane2 a scris:

La ce pensie va referiti,? Pilonul 2 sau 3 ?
La 3 ati contribuit prea puțin, nu prea luati nimic, sunați la un consultant și vedeți.

La pilonul 2 am la alt fond...asta este a mea benevolă.....

Dapix a scris:

Va spun eu conditia contractuala.
Banii se pot scoate doar cand impliniti varsta legala de pensionare.

Nici nu puteti renunta la contributia la pilonul 2.
Este obligatorie contributia si la pilonul 2.

Alte discuții în legătură

Buna ziua in acest an implinesc varsta de 60 de ani si asi dori ... mateiz mateiz Buna ziua In acest an implinesc varsta de 60 de ani si asi dori sa ies la pensie anticipat dupa 41 de ani de munca. Din 2008 sunt inscris si la pilonul 2 la ... (vezi toată discuția)
Anul viitor implinesc 60 ani si voi întruni condițiilr de pensionare ... Constantin Teodor Constantin Teodor Anul viitor implinesc 60 ani si voi întruni condițiilr de pensionare anticipată cu penalizare. Pot solicita eliberarea sumelor din Pilonul 2 de pensie ... (vezi toată discuția)
Este posibila retragerea din pilonul ii de pensii ? icealinutza icealinutza Buna seara, Intrebarea mea este: pot sa imi retrag banii depusi la pilonul II de pensii ? Situatia pentru care fac aceasta intrebare este urmatoarea: - in ... (vezi toată discuția)