avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Anul viitor implinesc 60 ani si voi întruni ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Anul viitor implinesc 60 ani si voi întruni condițiilr de pensionare ...

Anul viitor implinesc 60 ani si voi întruni condițiilr de pensionare anticipată cu penalizare. Pot solicita eliberarea sumelor din Pilonul 2 de pensie :::::::::
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 12:45, 17 Septembrie 2024
Buna ziua,
Nu, banii din pilonul II ii primiti cand treceti la pensie pentru limita de varsta, la implinirea varstei de 60 de ani puteti solicita sumele din pilonul III, daca ati contribuit.
Ultima modificare: Marți, 17 Septembrie 2024
elenazan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La ce varsta ma pot pensiona? ContSters253743 ContSters253743 Buna ziua am si eu cateva nelamuriri in legatura cu varsta de pensionare limita de varsta/pensionare anticipata. Sunt nascuta pe 29.01.1957 am 21 de ani si 3 ... (vezi toată discuția)
Pensie anghelinaioan anghelinaioan sunt nascut la data de 31 10 1956 si lucrez din luna mai a anului 1972 . intrebare; cind am dreptul la pensie? multumesc. (vezi toată discuția)
Variante de pensionare linualin linualin Va supun atentiei urmatorul caz: Socrul meu implineste 60 de ani in luna martie 2010, cand doreste sa iasa la pensie din cauza serviciului mult prea ... (vezi toată discuția)