avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am o librărie lânga un liceu. Activitatea librăriei ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am o librărie lânga un liceu. Activitatea librăriei se desfășoară ...

Am o librărie lânga un liceu. Activitatea librăriei se desfășoară predominant în timpul anului școlar. Am primit o decizie de impunere a taxei de sulubrizare de la Primăria Titu cu o suma nejustificat de mare deoarece nu beneficiem de serviciu de salubrizare neaproducand deșeuri. Am făcut contestație dar am fost încadrați în continuare după o anexa în care am fost încadrați după un cod caen ca fiind generatori de deșeuri. Taxa se vrea aplicata retroactiv deși nu am beneficiat de acest serviciu și nu ni s-a pus la dispoziție un container de colectare. Ce pași putem face pentru a anula decizia de impunere?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 03:44, 25 Septembrie 2024
o puteti contesta in contencios administrativ

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa contract salubrizare - inspectorii din primarie dau avertisment verbal pentru o eventuala amenda 10314 10314 Buna ziua, Sunt proprietarul unui apartament compus din 3 camere situat la parterul unui bloc din sectorul 6, Bucuresti. De asemeni, sunt unicul asociat al ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea colectarii selective a deseurilor, impusa abuziv de o primarie bdaniel7 bdaniel7 Buna ziua, O primarie de sat a incheiat contract cu singura firma de adunat deseuri din resedinta de judet. Primaria obliga satenii sa plateasca o taxa pentru ... (vezi toată discuția)
Legalitate taxa habitat in constanta vlr_bucur vlr_bucur Buna ziua! As dori sa stiu cat de legala este impunerea acestei taxe pe fiecare persoana care locuieste intr-un imobil.Pe decizia de impunere primita de la ... (vezi toată discuția)