avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general buna seara, daca am un impozit initial neplatit de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

buna seara, daca am un impozit initial neplatit de 1000 lei , persoana ...

buna seara, daca am un impozit initial neplatit de 1000 lei ,persoana fizica,si platesc jumatate,voi fi scutita de cealalta jumatate ptrecum si penalitatile si dobanzile?
Cel mai recent răspuns: ILIE ANDRIES , Contabil 16:43, 2 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Persoanele fizice cu datorie mai mică de 5.000 lei pot plăti 50% din datorie, cu anularea a 50% din datorie și a accesoriilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul dobanzi si penalizari contributii la buget ciobanc ciobanc am studiat normele de calcul a dobanzilor si penalizarilor de intarziere la plata cpntributiilor la bugetul de stat,dar calculele mele nu sunt conforme cu fisa ... (vezi toată discuția)
Accesorii calculate ancut75 ancut75 Buna ziua, Obligatii fiscale persoane fizice, debit restant perioada: 15.03.2015/15.01.2016 1078 lei Accesorii calculate pana la data emiterii ... (vezi toată discuția)
Accesorii purtatoare de dobanzi si penalitati MarcelaSpinu MarcelaSpinu Buna ziua Soacra mea nu a achitat impozitul pe teren si cladire din anul 2003, iar la data 01.03.2014 suma totala (impozit i accesorii) era in jur de 7350 ... (vezi toată discuția)