avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata salarii in baza contract prestari/servicii - ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata salarii in baza contract prestari/servicii - colaborare

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o opinie referitor la urmatorul aspect. Avem doua societati, ambele au angajati cu contract de munca. Intre cele doua societati exista contract de colaborare si prestari/servicii.
S-a intamplat ca in ziua de salarii, una dintre societati sa nu dispuna de suma salariilor, si au fost facute platile salariilor dintr-o singura societate si pentru angajatii celeilalte societati in baza acestor contracte.
Este corect ? Este ilegal ?
Multumesc frumos!
Ultima modificare: Miercuri, 25 Septembrie 2024
landscapeconcept, utilizator
Cel mai recent răspuns: landscapeconcept , utilizator 10:32, 25 Septembrie 2024
Am omis sa specific, ca totodata intre cele doua societati exista si un contract de comodat, pentru masini/utilaje si personal activ.
Societatea A care a platit salariile si pentru societatea B are un drept de creanta asupra societatii B reprezentand un imprumut care trebuie recuperat.
Multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat sediu social si punct de lucru Peter.R Peter.R O societate comerciala A doreste sa imparta activitatea la un punct de lucru pe 2 societati comerciale. Se va inregistra o noua firma B cu actionariat ... (vezi toată discuția)
Insolventa evacristina73 evacristina73 Am vandut anul trecut unei societatii cu rasp. limitata un utilaj, aceasta mi-a achitat o treime din suma, societatea respectiva a intrat in insolventa ... (vezi toată discuția)
Contract comodat imobil cu constructie neintabulata Ionel1972 Ionel1972 Detin o societate care are punct de lucru, inregistrat in baza unui contract de comodat sub semnatura privata prin care am preluat in folosiinta o parte ... (vezi toată discuția)