avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă lucrez ture de 12 ore 2 zile muncesc cu 2 libere ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă lucrez ture de 12 ore 2 zile muncesc cu 2 libere și muncesc ...

Dacă lucrez ture de 12 ore 2 zile muncesc cu 2 libere și muncesc și in week-end am dreptul la un week-end liber(sambata, duminica) l pe luna?
Ultima modificare: Miercuri, 25 Septembrie 2024
Lukkas, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:34, 25 Septembrie 2024
Pentru munca desfasurata in zilele de repaus saptamanal , salariatii beneficiaza cumulativ de:
- un repaus saptamanal de 48 de ore consecutive, acordat in alte zile stabilite prin contractul colectiv de munca aplicabil sau prin regulamentul intern.

- un spor la salariu stabilit prin contractul colectiv de munca sau, dupa caz, prin contractul individual de munca.
Pentru munca desfasurata in zilele de repaus saptamanal , salariatii beneficiaza cumulativ de:
- un repaus saptamanal de 48 de ore consecutive, acordat in alte zile stabilite prin contractul colectiv de munca aplicabil sau prin regulamentul intern.

- un spor la salariu stabilit prin contractul colectiv de munca sau, dupa caz, prin contractul individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata orelor suplimentare. dorinbucin dorinbucin Daca lucrez in ture. Adica 12 ore cu 48 ore,adica o zi cu o zi ca in popor nu pot beneficia de plata dubla sambata si duminica,plus 12 ore libere pt o zi in ... (vezi toată discuția)
Lucrul in ture Vali12 Vali12 Buna ziua, Lucrez in ture de 8 ore/zi, timp de 5 zile/saptamana, imi fac norma de 40 de ore/saptamana, mi se acordul repausul saptamanal de 48 de ore, care ... (vezi toată discuția)
Ore noapte nebunica nebunica Buna ziua Va rog sa ma lamuriti cum trebuie platit un paznic care lucreaza in ture , inclusiv ture de noapte ? Pt turele de noapte din cursul saptamanii se ... (vezi toată discuția)