avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Completare carte imobil de catre un PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Completare carte imobil de catre un PFA

Bună ziua! În vederea completării cărții de imobil, dacă spațiul este închiriat de catre un PFA, are obligația sa se treacă în cartea de imobil? Nu locuiește acolo, acolo are sediul firmei. Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Pfa activitati de inchiriere crysenc21 crysenc21 Buna ziua, am si eu o intrebare - legata de autorizarea unei PFA - daca se doreste infiintarea unei pfa - pentru activitati de inchiriere imobile - de ce ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea deschiderii unui punct de lucru sau sediu secundar Gabriela1951 Gabriela1951 Buna ziua Intrebarea mea este urmatoarea: Am un SRL care are ca obiect de activitate printre altele, cod CAEN 6820, inchiriere imobile.Ca urmare, am inchiriat ... (vezi toată discuția)
Despre infiintarea unui pfa ndan57 ndan57 Buna ziua va rog frumos daca doreste cineva care stie bine sa ma lamureasca si pe mine despre ce trebuie la infiintarea unui PFA, este vorba despre o pers. ... (vezi toată discuția)