avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua. Un elev cu dizabilități care este în ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua. Un elev cu dizabilități care este în clasa a XIII-a ...

Bună ziua.
Un elev cu dizabilități care este în clasa a XIII-a liceu seral, nu a repetat anul școlar, are 21 de ani, beneficiază de alocație de stat?

Alte discuții în legătură

Alocatie pentru elevii care au implinit 18 ani tttgbbbb tttgbbbb Pe data de 08.01.2018 o sa implinesc 18 ani. Cand trebuie sa depun dosarul care imi va acorda in continuare alocatia ( inaintea implinirii varstei de 18 ani ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat Cristina/68 Cristina/68 Fiul meu a implinit 19 ani in septembrie 2018 si este elev in clasa a XII-a(nu repeta anul)...Luna aceasta inca nu a primit alocatia....as vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!băiatul meu a împlinit în decembrie 18ani.este ... simona#72 simona#72 Bună ziua!Băiatul meu a împlinit în decembrie 18ani.Este la liceu(începe clasa a XII-a)și din luna iunie nu a mai primit alocatia.Stie cineva ce trebuie ... (vezi toată discuția)