avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Buna ziua, Doresc sa stiu daca exista vreo clarificare ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Buna ziua, Doresc sa stiu daca exista vreo clarificare pentru ...

Buna ziua,
Doresc sa stiu daca exista vreo clarificare pentru obtinerea codului UIT pentru persoanele fizice, care nu au nicio forma juridica in importul unor produse in agricultura. In anii trecuti se importa in baza carnetului de producator.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Pfa - producator... myhayl myhayl conform oug44\\2008 noi toti cei care activam in agricultura,me refer la legumicultori,trebuie sa ne autorizam.sincer nu stiu ce inseamnaasta si cum ne poate ... (vezi toată discuția)
Carnet de comercializare pentru vanzari online Centaphi Centaphi Buna ziua! Pot fi folosite atestatul de producator + carnetul de comercializare pentru vanzari online de legume? Sau pot fi folosite doar in ... (vezi toată discuția)
Srl, pfa, ii pentru vanzare legume-fructe in piete si targuri? karina2012 karina2012 Buna ziua,sunt in faza in care doresc sa infintez o societate comerciala pentru vanzarea de legume fructe in piete si targuri.Ce fel de forma juridica mi se ... (vezi toată discuția)