avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua , as dori sa știu dacă Directorul fabrici ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua , as dori sa știu dacă Directorul fabrici îmi poate ...

Buna ziua , as dori sa știu dacă Directorul fabrici îmi poate refuza cererea de transfer intr-o alta unitate din aceeași fabrica … va mulțumesc aștept răspunsul dumneavoastră

Alte discuții în legătură

Buna ziua , as dori sa știu dacă directorul fabrici sau de ... Rusuly Rusuly Buna ziua , as dori sa știu dacă Directorul fabrici sau de unitate imi poate refuza cererea de transfer intr-o alta unitate din aceeași fabrica … va ... (vezi toată discuția)
Transfer functionar la cerere Biara Biara buna am si eu o nelamurire , in ce conditii si daca se poate opune conducatorul unitatii de la care functionarul solicita sa fie transferat, acestei cereri? ... (vezi toată discuția)
Transfer la cerere functionar public. refuzul AlinMandrica AlinMandrica Poate conducatorul sa refuze transferul la cererea functionarului piblic, in cazul in care functionarul indeplineste toate criteriile necesare ocuparii ... (vezi toată discuția)