avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua , as dori sa știu dacă Directorul fabrici ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua , as dori sa știu dacă Directorul fabrici sau de ...

Buna ziua , as dori sa știu dacă Directorul fabrici sau de unitate imi poate refuza cererea de transfer intr-o alta unitate din aceeași fabrica … va mulțumesc frumos , aștept răspunsul dumneavoastră
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:24, 29 Septembrie 2024
Buna ziua

Da, o poate refuza.
Lucrati in sectorul bugetar sau privat?

Cornel Vasile a scris:

Lucrati in sectorul bugetar sau privat?

Privat …societate SC și SA
Ultima modificare: Vineri, 27 Septembrie 2024
Rusuly, utilizator
Transferul nu opereaza in sectorul privat .. in cazul dvs, este o singura optiune ; incetare c.i.m. vechi si incheierea unuia nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie sau transfer? Alice85 Alice85 Va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu o nalamurire.Sunt in concediu pentru crestere copil pana la 2ani.Copilul are 1an iar eu mi-am gasit un nou loc de ... (vezi toată discuția)
angajat la o firma in reorganizare timea D. timea D. am o intrebare , lucrez de 1 an si 3 luni la o firma care este in reorganizare/insolventa nu stiu pana cand ca de vreo 6 luni mi se tot spune ca in curand iese ... (vezi toată discuția)
Transfer in timpul ccc Gal Timea Gal Timea Buna ziua...in momentul de fata sunt in concediu de crestere a copilului si as vrea sa ma transfer de la fostul loc de munca la altul. Cum trebuie sa procedez? ... (vezi toată discuția)