avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Angajat la o firma in reorganizare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Angajat la o firma in reorganizare

am o intrebare , lucrez de 1 an si 3 luni la o firma care este in reorganizare/insolventa nu stiu pana cand ca de vreo 6 luni mi se tot spune ca in curand iese din reorganizare/insolventa dar numa nu se intampla . Am incercat sa fac un imprumut bancar dar sunt refuzata peste tot din cauza firmei . Aceasi conducere mai detine o firma care este in regula (nu este in reorganizare) . Pot sa ma transfere de la firma in reorganizare la cea ok avand acelasi sediu fara sa pierd vechimea ? Avand nevoie de ea la banca
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: timea D. , utilizator 20:09, 22 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
NU puteti sa va transferati , intrucat transferul opereaza numai in sectorul bugetar.

In cazul dvs., incetati vechiul c.i.m. si incheiati unul nou cu firma care nu este in reorganizare.
Multumesc de raspuns ! Dar totusi daca incetez c.i.m cu firma in reorganizare si fac unul nou cu firma care e ok in aceasi data imi ramane vechimea valabila pentru o cerere de inprumut la banca sau o iau de la capat fara vechime la actualul loc de munca ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transferul Daliborka Daliborka Buna seara, In cazul in care se doreste transferul unor angajati pentru o perioada de la o unitate la alta, cum se procedeaza? Sunt necesare documente de ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca diana_ana_mihaela diana_ana_mihaela ce se intampla cu cartea de munca in situatia in care firma este in reorganizare? daca am fost angajata la pitesti si firma a intrat in insolventa si ... (vezi toată discuția)
Demisie sau transfer? Alice85 Alice85 Va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu o nalamurire.Sunt in concediu pentru crestere copil pana la 2ani.Copilul are 1an iar eu mi-am gasit un nou loc de ... (vezi toată discuția)