avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cartea de munca

ce se intampla cu cartea de munca in situatia in care firma este in reorganizare?
daca am fost angajata la pitesti si firma a intrat in insolventa si totodata si-a schimbat denumirea si sediul social la bucuresti exista posibilitatea sa dureze 9 luni pana pana se opereaza in cartea de munca noile date?
ce inetes ar putea exista din partea firmei sa nu inchida cartea de munca ale unui angajat daca aceasta se afla in reorganizare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:47, 6 Octombrie 2010

Interese pot fi multe
In situatia in care unitatea refuza operarea in carnetul de munca sesizati oficial ITM
multumesc mult
1. Daca firma este in insolventa , nu poate sa-si schimbe denumirea si sediul .... in acest caz, c.i.m. va inceta in baza art.65 alin.1 C.mun.
2. Nu firma inchide carnetul de munca, ci lichidatorul va emite decizia de incetare a raporturilor de munca dupa care o va depune la ITM in vederea inchiderii acrnetului de munca.
multumesc
as mai avea o intrebare
ce se intampla cu cartea de munca daca firma este in reorganizare?
Depinde de formele de reorganizare ... se pot restructura posturi sau desfiinta posturi, caz in care c.i.m. va inceta , iar carnetul de munca se va inchide cu art.65 alin.1 C.mun; se poate fuziona cu o alta societate , caz in care c.i.m. vor fi transferate la societatea absorbanta ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare contract de munca pe perioada suspendarii ginnyy ginnyy am un salariat al carui CIM a fost suspendat pt crestere copil pe perioada suspendarii coontractului salariatului, societatea a fuzionat prin absorbtie cu o ... (vezi toată discuția)
Firma de paza a pierdut obiectivul barbu.laura10 barbu.laura10 Doream sa va adresez si eu o intrebare:Tatal meu lucreaza la o firma de paza cu contract de munca pe perioada nedeterminata,sediul firmei este in Bucuresti,iar ... (vezi toată discuția)
Inchiderea punctului de lucru / concediere gravida ElenaCorina ElenaCorina Buna ziua, Sunt insarcinata in 6 luni si angajatorul pentru care lucrez a fost evacuat din sediul unde imi desfasuram activitatea pentru neplata chiriei. ... (vezi toată discuția)