avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transfer in timpul ccc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer in timpul ccc

Buna ziua...in momentul de fata sunt in concediu de crestere a copilului si as vrea sa ma transfer de la fostul loc de munca la altul. Cum trebuie sa procedez? Lucrez in domeniul vanzarii. Trebuie sa imi depun preaviz si doar apoi ma pot transfera sau pot depune doar o cerere dr transfer?
Cel mai recent răspuns: Gal Timea , utilizator 13:30, 21 August 2017
Transferul nu este posibil decat pentru cei din sectorul bugetar.

Pentru sectorul privat, schimbarea definitiva a locului de munca se face astfel :
- incetarea vechiului c.i.m. - se depune cerere de incetare a c.i.m. fie cu acordul partilor (art.55 lit.b C.mun.), fie prin demisie, care poate fi cu sau fara preaviz (art.81 C.mun.)

- se incheie in nou c.i.m. cu un alt angajator.
Astea doua lucruri se pot face in aceeasi zi?adica imi depun demisia si in aceeasi zi sa incep alt contract?
Da, cele doua operatiuni se pot efectua in aceeasi zi.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul muncii luci_p2008@yahoo.com luci_p2008@yahoo.com Buna ziua. Intrebarea mea este urmatoarea: In momentul de fara sunt angajata la o firma, pot pleca prin transfer la o alta firma ? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Schimbarea locului de muncă Valentina Emanuela Valentina Emanuela Bună! Cum trebuie să procedez la schimbarea locului de muncă,eu fiind în concediu maternal,să primesc stimulentul şi să fiu angajată la noul loc cu 60 ... (vezi toată discuția)
Amânarea acceptării demisiei de către angajator andreeapuscasu andreeapuscasu Bună ziua, Am și eu o mică problemă la actualul loc de muncă. Așa cum am discutat de comun acord (fără se semnăm însă ceva), urma să îmi dau ... (vezi toată discuția)