avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ma puteti ajuta cu legile care sunt legate de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ma puteti ajuta cu legile care sunt legate de persul pe ...

Buna ma puteti ajuta cu legile care sunt legate de persul pe bicicleta mai precis cele care au legatura cu mersul cu o mana sau fara maini mersul in pralel si folosirea telefonului mobil
Ultima modificare: Vineri, 27 Septembrie 2024
Dragos316, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:12, 27 Septembrie 2024
E vorba de codul rutier. Cât despre situațiile pe care le descrieți, legea spune că e obligatoriu să conduci cu ambele mâini pe ghidon și ambele roți în contact cu solul. Excepția e semnalizarea schimbării direcției. Convorbirile telefonice în timpul mersului sunt permise doar cu handsfree

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda circulatie d0r1n27 d0r1n27 Buna ziua! Azi circulam cu bicicleta personala pe un DN inafara partii carosabile. Greseala mea a fost ca aveam doar 1 mana pe ghidon dar de ce am mare ... (vezi toată discuția)
Circulatia cu bicicleta reluqqqqq reluqqqqq buna ziua am si eu o intrebare: in legatura cu circulatia bicicletelor pe drumuri publice exista cumva o anumita legislatie? Deoarece am inteles ca dacanu ... (vezi toată discuția)
Cum se poate circula...? ContSters184021 ContSters184021 RA OUG 195/2002 re-re-re... Art. 161. – (1) [u]Se interzice conducătorilor de biciclete[/u] sau mopede: a) să circule pe sectoarele de drum ... (vezi toată discuția)