avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara, Parchez masina de cativa ani pe un loc ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara, Parchez masina de cativa ani pe un loc public, langa ...

Buna seara,

Parchez masina de cativa ani pe un loc public, langa bloc, unde sunt parcate mereu masini. Sub loc e un capac de canalizare, zona nu are indicatoare cu parcarea interzisa.

Azi un angajat de la compania de apa mi-a ridicat stergatoarele, si cineva mi-a spus ca avea treaba la acel capac sub ea. E deja a doua oara cand o gasesc asa.

Exista cadru legal ca nu e permisa parcarea peste capace de canalizare?

Intreb pentru ca masina are stergatoare cu motor individual, si individul a tras pana l-a dat peste cap.

Alte discuții în legătură

Probleme legate de parcare ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua.... Locuiesc in sectorul 6 la curte. Doresc sa stiu si eu ce lege.... sau ce act obliga un sofer sa nu parcheze masina in fata portilor proprietatii ... (vezi toată discuția)
Vandalizare autoturism m0rpheus04 m0rpheus04 Buna ziua, Astazi, avand de efectuat un drum cu trenul in afara localitatii , am fost nevoit sa-mi parchez masina intr-o zona apropiata garii. Am cautat ... (vezi toată discuția)
Parcare pe domeniul public janteamarius janteamarius Buna ziua, Locuiesc la bloc, intr-o zona in care sunt probleme cu parcarile. In apropiere de blocul in care locuiesc, este sediul companiei Apa. In fata ... (vezi toată discuția)