avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara! Dacă în cursul zilei am fost la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara! Dacă în cursul zilei am fost la serviciu, mi-a ...

Bună seara!
Dacă în cursul zilei am fost la serviciu, mi-a fost rău, după serviciu merg la medicul specialist, acesta considera ca am nevoie de concediu medical, mi se acorda 15 zile începând de mâine însă cu data acordării astăzi, este bun acest document? De la serviciu nu mi se accepta spunând ca trebuia începând cu data acordării adică tot astazi chiar dacă eu astăzi am fost la serviciu. Menționez ca este cm inițial.
Mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Septembrie 2024
Elenalazar79, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:14, 28 Septembrie 2024
Corect: data acordării de mâine, data de emitere ziua prezentării la medic.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Septembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical retroactiv marius_gg marius_gg Buna ziua. Adresez o intrebare in privinta posibilitatii acordarii unui concediu medical la o data anterioara: In data de 6 Feb am suferit o cazatura in ... (vezi toată discuția)
Concedii medicale suprapuse dar cu data acordãrii mai mare decât data de sfârºit a primului cm EmiMimy EmiMimy Bună ziua, Am un salariat cu 2 concedii medicale: - 1 cm: 01.07 - 14.07.2014 în continuarea unuia din luna iunie, data acordări fiind 23.06.2014, emis de ... (vezi toată discuția)
Noi reguli de acordare a concediului medical cu aprobarea comisiei de expertiza? roxana_ramses roxana_ramses Va rog daca ma poate lamuri si pe mine cineva in legatura cu acordarea CM cu aprobarea Comisiei de Expertiza (pentru neoplazii). Am citit in MO ca pentru CM ... (vezi toată discuția)