avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună dimineața! Am o întrebare legata de bursa de ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună dimineața! Am o întrebare legata de bursa de rezilienta ...

Bună dimineața! Am o întrebare legata de bursa de rezilienta a băiatului meu din clasa a 6, este ca a terminat clasa a 5 cu media 8,60 și mai are 3 copii în fata cu media mai mare de 9 ei fiind total 14 în clasa. Directoarea scolii îmi refuza dreptul la bursa de rezilienta cum am citit legea pe net. Va rog sa îmi spuneți dacă are băiatul drept la acești bănuți sau nu, el luând și bursa sociala totodată? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 08:48, 1 Octombrie 2024
Elevii cu media școlară de cel puțin nota 7, media generală anuală/media de admitere din clasa a IX-a, sau media primelor module din clasa a V-a, pot primi începând cu luna noiembrie bursă de reziliență.

Citește mai mult la: [ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 1 Octombrie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conform ome 5518/2024 burse rezilienta elev transferat SirbuCristina13 SirbuCristina13 Conform OME 5518/2024 Art. 20 1)Elevii care beneficiază de bursele prevăzute la art. 1, transferați de la o unitate de învățământ la alta în timpul ... (vezi toată discuția)
Condițiile menționate în art. 7, lit. c din metodologia de ... Angela Man Angela Man CONDIȚII DISCRIMINATORII IN ACORDAREA BURSELOR Condițiile menționate în Art. 7, lit. C din Metodologia de acordare a burselor, cu referire la clasa a ... (vezi toată discuția)
Buna seara! elevii cu situatii neincheiate la sfarsitul anului, ... Manuelutza Manuelutza Buna seara! Elevii cu situatii neincheiate la sfarsitul anului, intra in categoria celor amanati anual, din ROFUIP? (vezi toată discuția)