avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... vreau sa stiu si eu cand si unde se afiseaza hotararea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

vreau sa stiu si eu cand si unde se afiseaza hotararea ...

urgentt vreau sa stiu si eu cand si unde se afiseaza hotararea definitiva pentru ca am fost condamnat 9 luni cu executare si tot astept acele 10 zile ca sa treaca pentru ca nu am declarat recurs si am semnat foaia aceea cum ca nu fac recurs pe data de 16 ... si astazi deja sunt 11-12 zile stau cu bagajul facut sa ma predau ... va rog sa mi dati un mesaj cu o informatie ca nu stiu nimic .multumesc
Cel mai recent răspuns: Alina-Andreea Plugaru , Avocat 10:14, 1 Octombrie 2024
Buna ziua,

Pentru punerea in executare a hotararii penale (dupa ce aceasta a ramas definitiva) se va emite un mandat de executare de catre instanta de executare. Acest mandat se pune in executare de catre organele de politie din raza teritoariala unde aveti dumneavoastra domiciliul dupa ce li se va comunica mandatul de executare. Veti fi condus de catre acestia la sectie si de acolo toate celalalte formalitati.

In legatura cu hotararea ramasa definitiva, conform art. 557 alin. (1) teza II, ,, In termen de cel mult 10 zile de la arestare, persoanei private de libertate i se comunica o copie de pe hotarare."
Ultima modificare: Duminică, 29 Septembrie 2024
Alina-Andreea Plugaru, Avocat
bun , am inteles asta , dar eu tocmai asta vreau sa stiu cand se emite mandatul ca sa merg eu singur la penitenciarul rahova cu bagajul sa ma predau pentru ca nu vreau sa mai vina politia acasa, [ link extern ]
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu mai aveti rabdare puteti sa dati un tel la sectia de politie unde aveti domiciuliul si sa intrebati acolo. Sau sa mergeti personal.
Dna avocat Alina, am fost chiar astazi la sectia de politie de care apartin si m au verificat si nu apare nici un mandat si nu stiu nici ei nimic . Maine as vrea sa merg si la judecatoria care ma judecat sa pun o intrebare si la arhiva judecatoriei despre acest dosar
Da, in regula, mergeti dumneavoastra personal si intrebati si acolo. Puteti verifica si portalul instantelor cu numarul de dosar pe care l-ati avut sau sa mi-l trimiteti mie in privat sa verific.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vrea sa stiu si eu cand si unde se afiseaza hotararea definitiva ... alin199888 alin199888 vrea sa stiu si eu cand si unde se afiseaza hotararea definitiva pentru ca am fost condamnat 9 luni cu executare si tot astept acele 10 zile ca sa treaca ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva ioasaf ioasaf Buna ziua ! Va rog daca ma poate ajuta cineva cu pasii care trebuie urmati pentru ca o hotarare judecatoreasca sa ramana definitiva. In urma unui proces ... (vezi toată discuția)
De la pronuntare si minuta la hotarare definitiva si irevocabila hristo hristo Daca astazi s-a dat pronuntarea de catre Curtea De Justitie si Casatie si s-a prezentat minuta in care se spune decizia Curtii referitoare la recursul meu, ... (vezi toată discuția)