avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Saf-T active 2023
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Saf-T active 2023

Buna ziua,
Un contribuabil care la 31.12.2023 este mijlociu dar de la 01.01.2024 iese din lista de contribuabili mijlocii, mai avea obligatia ca la data depunerii situatiilor financiare sa depuna si declaratia SAF-T pentru active pe anul 2023?
Ultima modificare: Luni, 30 Septembrie 2024
MayaS, utilizator

Alte discuții în legătură

Am fost trecuti pe lista firmelor mijlocii Office Vending Office Vending Buna ziua! Am fost trecuti pe lista firmelor mijlocii incepand cu 01.01.2024, trebuie sa depunem incepand cu ianuarie 2024 declaratia 406- SAF-T ... (vezi toată discuția)
Societatea a intrat pe lista marilor contribuabili in 2021, marinela.jecan marinela.jecan Buna ziua ! Daca o societate a intrat pe lista marilor contribuabili in 2021 , 1. care este data la care are obligatia intocmirii dosarului preturilor de ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la impozit pe profit la micro de 1% este posibila din 2024? Andreea Muresan Andreea Muresan Buna ziua! Conform noilor reguli am trecut in 2023 la impozit pe profit de la 16% ( de la micro 3% in 2022). As vrea sa stiu daca va fi posibil ca din ... (vezi toată discuția)