avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permisul Românesc anulat acum un an și jumătate ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permisul Românesc anulat acum un an și jumătate art. 336 ,sentința ...

Permisul Românesc anulat acum un an și jumătate art. 336 ,sentința de condamnare la un an cu suspendare și doi de probațiune. Dețin un alt permis dobândit prin școală în Spania .Pot conduce în România ? Deja am drept de redobândire permis. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

înapoi Știri și analize forum consultanți tu și comunitatea ... Eu onu Eu onu Eu onu Utilizator 14:16, 1 Octombrie 2024 Permisul Românesc anulat acum un an și jumătate art. 336 ,sentința de condamnare la un an cu suspendare ... (vezi toată discuția)
Permis auto Geanta&Stefan&Daniel Geanta&Stefan&Daniel Dacă nu am avut nici o data permis de conducere și am fost condamnat la 2 ani si 4 luni cu suspendare pt conducere fără permis refuz de probe si mașina ne ... (vezi toată discuția)
Redobândirea permisului IulianSim21 IulianSim21 Bună ziua, Va rog sa ma ajutați cu următoarea întrebare, voi relata scurt toate detaliile: În timpul orelor pentru școală auto, am luat mașina și ... (vezi toată discuția)