avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua in urma succesiune făcute după părinți ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua in urma succesiune făcute după părinți un frate ...

Buna ziua in urma succesiune făcute după părinți un frate vrea să-și cedeze partea altui frate se poate face fara intabulare acest lucru?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, suntem 4 frati iar în urma succesiuni după părinți ... Bora Monica Bora Monica Buna ziua, suntem 4frati iar în urma succesiuni după părinți unul dintre noi dorește să-i cedeze partea altui frate acest lucru este posibil fara ... (vezi toată discuția)
Mostenire ccrriissttiinnaa ccrriissttiinnaa As vrea sa stiu daca exista vreo metoda in urma caruia,prin interventia legii,unul din mostenitori ar fi obligat sa cedeze partea lui altui mostenitor. Cu ani ... (vezi toată discuția)
Buna seara,am de facut o succesiune după părinți,un apartament ... Predeluț Predeluț Buna seara,am de facut o succesiune după părinți,un apartament mostenitori eu si fratele meu,care este stabilit definitiv in alta tara,ne-am inteles să-mi ... (vezi toată discuția)