avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Primaria refuză desființarea unei stații taxi care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Primaria refuză desființarea unei stații taxi care blochează accesul către proprietate

Buna seara !

Cui trebuie sa mă adresez daca primăria refuză să amenajeze un spatiu public în care se afla o statie de taxi care blochează accesul către proprietate? De fiecare data responsabilitatea este aruncata către poliția locală sau poliția rutieră. Eu vreau sa acționez mai departe și să escaladez situația pt că m am saturat de refuzuri. Mi au răspuns la ultima sesizare că a fost decis în comisia rutiera că nu se va amenaja dar nu a fost menționată nicio lege pt decizie. Exista vreo lege care mă poate ajuta in acest caz? Am nevoie de niste îndrumări. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua, o problema cu vecinul Vanos Vanos Buna ziua , apelez la d-voastra ca poate imi puteti oferi o solutie... In curtea mea sunt 3 case , vecinii ca sa ajunga la ei trebuie sa treaca prin curtea ... (vezi toată discuția)
Blocare in parcare cetateanuly cetateanuly Buna ziua Exista in legislatie o sanctiune pentru nesimtitii care blocheaza intentionat alte masini in parcare doar ca sa se distreze? (vezi toată discuția)
Eliberare loc de parcare privat nu inchiriat barboiionut barboiionut Cum pot elibera un loc de parcare privat, ocupat de cineva care il ocupa ilegal. Cica primaria de care apartin nu are contract cu vreo firma de ... (vezi toată discuția)