avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dupa 29 ani PFA si 12 ani vechime intr- o ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dupa 29 ani PFA si 12 ani vechime intr- o intreprindere de stat ...

Dupa 29 ani PFA si 12 ani vechime intr- o intreprindere de stat de panificatie , mi s- a dat pensie de 1284 lei in conditiile in care am plarit toate darile cerute ..
Ce se poate face in acest caz pentru a obtine o pensie mai mare intrucat am fost un bun platnic catre stat in toti cei 29 ani de PFA

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:18, 3 Octombrie 2024
Daca aveti probe ca ceva nu este in regula si sunteti in termenul prevazut de lege, contestati decizia la tribunalul de domiciliu.
Daca nu mai sunteti in termenul prevazut de lege, mai intai adresati o cerere de revizuire casei locale in baza probelor pe care le aveti.
Daca primiti decizie de respiungere si considerati in continuare ca ceva nu este in regula, contestati decizia de respingere la tribunalul de domiciliu.
Depinde la ce cuantum salarial ati platit ...ca sa beneficiati de un cuantum mai mare , trebuia sa aveti un salariul mai mare decat salarul mediu brut pe conomie.
Ultima modificare: Joi, 3 Octombrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un pfa de 29 ani in care am platit contributiile datorate ... doinita_scarlat@yahoo.com doinita_scarlat@yahoo.com Am un PFA de 29 ani in care am platit contributiile datorate la stat si pensia de boala returnata , in toti acesti ani am o pensie minima de 1284 lei cu 40 ani ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de pensionare say say La ce instanta se poate contesta o decizie de pensionare anticipata, mai exact cuantumul acesteia? De ce acte este nevoie precum si daca este nevoie de taxa ... (vezi toată discuția)
Pierdut proces recalculare pensie la curtea de apel simpatyk simpatyk Buna ziua.VREAU SA STIU CE TREBUIE SA FAC AN CONTINUARE.AM CASTIGAT PROCESUL LA TRIBUNAL PE FOND SI A FACUT CASA DE PENSI DOLJ RECURS SI AM PIERDUT LA CURTEA ... (vezi toată discuția)