avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecinul imi filmeaza copilul minor si sotia peste ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecinul imi filmeaza copilul minor si sotia peste gard. Buna ...

Vecinul imi filmeaza copilul minor si sotia peste gard. Buna ziua, detin un teren imprejmuit cu gard de plasa de 2m si plasa de umbrire peste. Vecinul si-a montat pe casa o camera de supraveghere care bate peste gard fix unde e locul de joaca al copilului, gazon, etc. Ce variante legale am? Dreptul la viata privata si ce mai intra la acest aspect? Nu vrea sa o orienteze sa bata doar la el in curte, deci trebuie sa fac plangere. Multumesc
Cel mai recent răspuns: iLL357 , utilizator 19:47, 7 Octombrie 2024
Buna ziua

Atat timp cat nu face publice acele imagini/filmari, nu aveti ce face. Eventual puteti monta si dvs o camera care sa filmeze curtea lui. Poate il convingeti asa.

Au fost, inclusiv aici pe forum, persoane care au mers pe varianta plangerii penale. Dosarele s-au clasat ca neintemeiate.

Totusi, eu sincer ma indoiesc de faptul ca vecinul a montat acele camere ca sa vada ce fac sotia si copilul dvs.

Puteti face o plangere la politie, de pierdut nu aveti ce pierde oricum. Dar din nou, sansele sa rezolvati ceva pe calea asta sunt minime.
Buna ziua!
Puteti face plangere la politie.Nu are voie sa filmeze in curtea dvs.Un vecin de-al meu a fost obligat sa-si modifice pozitia camerei pentru ca filma in curtea a doi vecini.
Gasiti aici detalii despre problema dvs.
www.avocatnet.ro/articol_516...
daca sistemul de supraveghere a fost montat de o firma autorizata nu e nimic de facut. firmele ce monteaza legal aceste sisteme (si care asigura si GDPR) sunt autorizate de politie
Nu, si-a montat el doua camere, a mai aparut una la etaj zilele trecute. Cu firele pe-afara, marci diferite, fara sticker de atentionare, fara firma, etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. subiectul : big brother d1dd d1dd Buna ziua. Subiectul : Camere de supraveghere montate de vecin, cu vedere in curtea mea. Camerele sunt montate de vecin pe spatele casei la o inaltime mult ... (vezi toată discuția)
Camera supraveghere proprietatea vecinului sore sore Buna ziua, locuiesc la curte si de ceva timp, vecina mea si-a montat un sistem de supraveghere video. problema este ca a montat-o de asa natura incat nu ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere Alina.aly Alina.aly Buna seara! Locuiesc intrun andamblu de case cu o curte comuna in fata casei,mai exact 2 locuri de parcare in fata fiecarei case,teren propietate personala si ... (vezi toată discuția)