avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecinul imi filmeaza copilul minor si sotia peste ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecinul imi filmeaza copilul minor si sotia peste gard. Buna ...

Vecinul imi filmeaza copilul minor si sotia peste gard. Buna ziua, detin un teren imprejmuit cu gard de plasa de 2m si plasa de umbrire peste. Vecinul si-a montat pe casa o camera de supraveghere care bate peste gard fix unde e locul de joaca al copilului, gazon, etc. Ce variante legale am? Dreptul la viata privata si ce mai intra la acest aspect? Nu vrea sa o orienteze sa bata doar la el in curte, deci trebuie sa fac plangere. Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua. detin un teren intr-o zona rurala, in acelasi judet, ... ipso ipso Buna ziua. Detin un teren intr-o zona rurala, in acelasi judet, dar nu am nimic construit pe el, deci nu locuiesc acolo. Terenul se afla in intersectie, in ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere Alina.aly Alina.aly Buna seara! Locuiesc intrun andamblu de case cu o curte comuna in fata casei,mai exact 2 locuri de parcare in fata fiecarei case,teren propietate personala si ... (vezi toată discuția)
Vecinul ma hartuieste si ma filmeaza Darcleu Darcleu Buna ziua, de 4 ani s-a mutat o familie langa noi. Au inceput cu procese pentru pamant, ne-au trimis sanepidul pentru cocina de porci,controale pentru fosa ... (vezi toată discuția)