avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am o firma SRL care nu produce nimic
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am o firma SRL care nu produce nimic

Buna ziua
Am o firma SRL care nu produce nimic. Nu are facturi de intrare, nu are facturi de iesire, nu are angajati. Trebuie sa plateasca vreo taxa?
Ultima modificare: Vineri, 4 Octombrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Vlad-Octavian Pintică , Contabil 10:17, 6 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ai doar obligatii declarative trimestrial si anual , si trebuie depuse situatiile financiare anuale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate firma cu datorii la finante birsanclaudia birsanclaudia Buna ziua!In cazul unei societati comerciale care isi suspenda activitatea la Registrul Comertului si are datorii la buget mai este obligat sa declare si sa ... (vezi toată discuția)
Firma noua mefistos mefistos Imi puteti spune va rog daca pentru un site online ce presteaza servicii dedicate persoanelor juridice este necesar infiintarea unui SRL platitor de TVA? Daca ... (vezi toată discuția)
Obligatii dupa infiintarea unui srl Nicoleta20171102 Nicoleta20171102 Intrebarea mea consta in ce obligatii am dupa infiintarea unui srl (producere pavaje garduri de beton ...)ce trebuie sa fac ? Am inteles ca este vorba despre ... (vezi toată discuția)