avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara s-a aprobat legea pt indemnizatie pt ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara s-a aprobat legea pt indemnizatie pt creșterea copilului ...

Buna seara sa aprobat legea pt indemnizatie pt creșterea copilului născut prematur
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:37, 5 Octombrie 2024
Nu .

Proiectul de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr.164/2022 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.111/2010 privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor se afla inca la Camera Deputatilor spre adoptare.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În mod normal, din câte am citit, modificarea indemnizației ... Casiana epure Casiana epure În mod normal, din câte am citit, modificarea indemnizației în calcul gemenilor, plus celelalte modificări, trebuiau sa între în aplicare în termen de ... (vezi toată discuția)
Intrebare legi care reglementeaza ccc si pre-post natal NoY NoY Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa-mi spuneti care sunt toate legile/ordonantele sau alte instrumente care reglementeaza concediul pentru cresterea copilului ... (vezi toată discuția)
Modificari la indemnizatie crestere copil pazvanti pazvanti Buna ziua, Avand un copil de cateva luni urmaresc modificarea referitoare la indemnizatia de crestere acopilului. Mai exact, ceea ce este prezentat in acest ... (vezi toată discuția)