avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere societate cu activitate suspendata până în ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere societate cu activitate suspendata până în septembrie 2024.

Societatea are activitatea suspendata până în septembrie 2024. Nu am făcut niciun demers pentru reintrarea în activitate, iar acum as vrea sa o radiez. Care este procedura? Mai trebuie depusa declarația lunara pt. Luna septembrie, având în vedere că nu am cerut reintrarea în activitate sau se poate cere direct radierea?
Iar dacă nu se cere radierea și nici reintrarea în activitate as avea obligații fiscale?
Mulțumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Octombrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 15:09, 6 Octombrie 2024
Dacă nu sunt datorii pe firma, radierea și lichidarea se poate cere la ONRC, prin procedura administrativa.
În anumite condiții, radierea și lichidarea se face prin instanta.
Cel mai bine este sa discutați cu un avocat specializat în drept comercial din zona dvs, situația concreta a firmei dvs, pentru a alege cea mai buna soluție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma suspendata in 28-04-2009- declaratii nedepuse 2009- contabila a fugit...... MARIANXXL2000 MARIANXXL2000 Firma este fara activitate din septembrie 2008; firma a fost suspendata (certificat oprit la Camera de Comert) in 28-04-2009- declaratii, bilanturi nedepuse ... (vezi toată discuția)
Radiere srl asociat unic, fara activitate, fara patrimoniu - situatie financiara de lichidare relini relini Buna ziua! Am o intrebare legata de radierea unui SRL fara patrimoniu si activitate de la infiintare pana in prezent. Am trecut deja de prima etapa si avem ... (vezi toată discuția)
Societate in lichidare doreste radiere ruxandraverman ruxandraverman Buna ziua, imi cer scuze pentru deranj, dar am si eu o speta care ma depaseste putin. O societate comerciala a inceput procesul de lichidare-dizolvare-radiere ... (vezi toată discuția)