avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma suspendata in 28-04-2009- declaratii nedepuse ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma suspendata in 28-04-2009- declaratii nedepuse 2009- contabila a fugit......

Firma este fara activitate din septembrie 2008; firma a fost suspendata (certificat oprit la Camera de Comert) in 28-04-2009- declaratii, bilanturi nedepuse 2009- contabila a fugit...... cum pot sa radiez firma cat mai repede si cu mai putini bani ....
Va multumesc !!!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 20:55, 6 Mai 2010
Puteti cere regim derogatoriu de la data suspendarii firmei ,facand cerere catre Ad.Financiara .
Atasati copie dupa decizia de suspendare de la ONRC.
Astfel nu trebuie sa mai depuneti declaratii /2009 decat pe trim 1.
Cu privire la bilant,sunteti in termen cu depunerea,termenul final de depunere fiind 31.05.2010.
Fiind facute toate acestea,puteti cere radierea firmei la ONRC.
Lichidare voluntara de la ORC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedepunere declaratii 100 + bilant - firma suspendata Loredana_84 Loredana_84 Dorim dizolvarea voluntara a unui SRL suspendat la ORC pe perioada 31.05.2010 - 31.05.2013 si am constatat ca pe aceasta perioada, contabila societatii nu a ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate alin_bv alin_bv Spuneti-mi va rog in momentul dizolvarii unei societati, se poate face impunerea din oficiu pentru impozitul forfetar de catre ANAF chiar daca nu au fost ... (vezi toată discuția)
Firma cu leasing vreau sa o lichidez m_nitu m_nitu Buna ziua! Am rugamintea sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: Am un leasing pe firma si nu mai pot plati ratele. Firma e suspendata iar eu am platit ratele ... (vezi toată discuția)