avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Nedepunere declaratii 100 + Bilant - firma suspendata
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Nedepunere declaratii 100 + Bilant - firma suspendata

Dorim dizolvarea voluntara a unui SRL suspendat la ORC pe perioada 31.05.2010 - 31.05.2013 si am constatat ca pe aceasta perioada, contabila societatii nu a depus declaratiile 100 si nici bilanturile (nu a solicitat nici regim derogatoriu de la finante).

In a doua etapa a dizolvarii trebuie sa prezentam certificatul de atestare fiscala si cunosc faptul ca, daca se solicita acest act de la finante, se constata daca sunt declaratii nedepuse. Intrebarea mea e daca firma respectiva va fi amendata pentru nedepunerea declaratiilor aferente perioadei pe care a fost suspendata, respectiv a declaratiilor 100 care sunt oricum pe 0 si a bilanturilor anuale.

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Loredana_84 , utilizator 14:19, 18 Octombrie 2013
Buna seara,

Cu siguranta va fi amendata. Ce puteti incerca este sa "negociati" plata amenzii numai pentru un set de situatii financiare si pentru o declaratie 100. Altfel sumele vor fi considerabile.

Numai bine
Multumesc pentru infomatii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firme suspendate homereg homereg Intrebare > ce se intampla cu o SRL la expirarea perioadei de suspendare ???... care nu va avea nici in continuare activitate ??? la ORC ... (vezi toată discuția)
Suspendare sau dizolvare srl ? felicity2001ro felicity2001ro Buna ziua, Sunt impreuna cu sotul meu asociati si administratori cu puteri egale la un SRL infiintat in dec 2006 Nu am avut activitate deloc, dar nici un ... (vezi toată discuția)
Nedepunere declaratii societate suspendata peridot peridot Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in ce priveste situatia de mai jos. Am o societate infiintata in aug 2006 pe care nu am desfasurat nici un fel de ... (vezi toată discuția)