avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie la calcan; buna ziua; exista acorduri ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie la calcan; buna ziua; exista acorduri notariale pentru constructia la calcan ...

buna ziua; exista acorduri notariale pentru constructia la calcan pentru terenul proprietatea mea date de sotia mea al carui mostenitor sunt; sunt valabile in continuare (se mostenesc) sau trebuie sa inchei alte acorduri pt. a vinde terenul? multumesc

Alte discuții în legătură

Achizitie teren bucuresti AG66 AG66 Sunt in negocieri pentru achizitionarea unui teren in Bucuresti . Situatia se prezinta astfel : - terenul are o suprafata de 199mp cu o deschidere la strada de ... (vezi toată discuția)
Constructie - acord vecin - reciprocitate mb3_48900 mb3_48900 Buna ziua! Am mostenit o un teren in sectoul 6 si vreau sa il vand. Cativa dintre potentialii clienti mi-au conditionat cumpararea de obtinerea unui ... (vezi toată discuția)
Acord vecini pentru subzidire DinuX DinuX Buna ziua! Daca vreau sa consolidez o casa lipita la calcan de alta, s-ar putea, din motive tehnice, sa fiu nevoit sa intervin si asupra casei vecine ... (vezi toată discuția)