avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Separare pivnita de apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Separare pivnita de apartament

Buna, as dori sa separ pivnita de apartament in asa fel incat sa pot vinde apartamentul fara sa vand pivnita. Momentan ambele sunt pe acelasi CF si apar in felul urmator:

ap. compus din: 3 camere, 1 bucatarie, 1 baie, 1 antreu. veranda inchisa, la subsol: pivnita nr.3 de 16mp si 1 WC; cu p.i.c in cota de 21/100 parte.

Partea care apare la subsol as vrea sa o am pe un alt CF. Stie cineva care e procedura care trebuie urmata? Avem nevoie de acordul veciniillor (suntem intr-o curte comuna)?

Multumesc mult
Ultima modificare: Duminică, 6 Octombrie 2024
legislatiapescurt, utilizator

Alte discuții în legătură

Extras de carte funciara- suprafete bogdanucom bogdanucom In urma achizitiei unui apartament de 50 mp (suprafata desfasurata) si terenul aferent (cota) de 8mp in Extrasul de carte funciara pentru informare apar ... (vezi toată discuția)
Nu este autentic prin faptul cã nu s-a legalizat la notar si nu s-a operat in cf ContSters164453 ContSters164453 Este vorba de o casa familiara, care sa dezmembrat, pe trei apartamente incheiere din 1966. Ap.1 (A) frate mai mare , Mama ap.2 si frate mai mic ap.3 (B) ... (vezi toată discuția)
Donatie Coltea Coltea Buna ziua am si eu o intrebare:in anul 2011 fiul meu a primit o donatie de la matusa mea (1/6 dintr-un imobil comun)sora mamei mele ,acestea fiind ... (vezi toată discuția)